NoutațiPresedintele Agentiei Nucleare si pentru Deseuri Radioactive (ANDR), dl. Horia Grama participa impreuna cu delegatia Romaniei la cea de-a 63-a sesiune ordinara a Conferintei Generale (CG) a Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA)

Presedintele Agentiei Nucleare si pentru Deseuri Radioactive (ANDR), dl. Horia Grama participa impreuna cu delegatia Romaniei la cea de-a 63-a sesiune ordinara a Conferintei Generale (CG) a Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA)

Presedintele Agentiei Nucleare si pentru Deseuri Radioactive (ANDR), dl. Horia Grama participa impreuna cu delegatia Romaniei la cea de-a 63-a sesiune ordinara a Conferintei Generale (CG) a Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA).
Conferinta Generala, cel mai important for decizional AIEA, la care participa reprezentanti ai tuturor Statelor Membre AIEA, abordeaza in cadrul sesiunilor plenare si a reuniunilor de lucru numeroase teme care vizeaza, intre altele, securitatea nucleara, cooperarea tehnica, siguranta transportului deseurilor radioactive precum si consolidarea activitatilor Agentiei.