AnunțuriANUNȚ PUBLIC – Agentia Nucleara si pentru Deseuri Radioactive anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de strategie, finalizarea raportului de mediu și organizarea dezbaterii publice a proiectului de strategie și a raportului de mediu elaborat.

ANUNȚ PUBLIC – Agentia Nucleara si pentru Deseuri Radioactive anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de strategie, finalizarea raportului de mediu și organizarea dezbaterii publice a proiectului de strategie și a raportului de mediu elaborat.

ANUNT PUBLIC

 

 

Agenția Nucleară și pentru Deșeuri Radioactive, cu sediul în str. D.I. Mendeleev nr. 21-25, sector 1, București, titular al „Strategiei naționale pe termen mediu și lung privind gestionarea în siguranță a combustibilului nuclear uzat și a deșeurilor radioactive” anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de strategie, finalizarea raportului de mediu și organizarea dezbaterii publice a proiectului de strategie și a raportului de mediu elaborat.

Proiectul de strategie si raportul de mediu pot fi consultate pe site-ul www.andr.ro și www.mmediu.ro și la sediul titularului din str. D.I. Mendeleev nr. 21-25, sector 1, de luni până vineri între orele 09.00-15.00

Comentariile publicului se pot trimite la sediul titularului şi la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, bd. Libertății nr. 12, sector 5, București, până la data desfășurării dezbaterii publice.

Dezbaterea publică va avea loc miercuri 03 februarie 2021, ora 11.00, în sistem videoconferință, prin intermediul platformei Zoom. Toți cei care doresc să participe la dezbaterea publică se pot înscrie la adresa de email dezbatere.SEA@andr.ro, prin furnizarea următoarelor informații: nume și prenume, instituția pe care o reprezintă (dacă este cazul), adresa de e-mail cu care se va face conectarea la sedință (dacă se dorește conectarea cu o altă adresă decât cea prin care sunt furnizate aceste informații).

Termenul limită pentru înscriere este 01.02.2021, ora 16.00.

 

Strategia națională pe termen mediu și lung privind gestionarea în siguranță a combustibilului nuclear uzat și a deșeurilor radioactive

 

RAPORT DE MEDIU STRATEGIA NAŢIONALĂ PE TERMEN MEDIU ŞI LUNG