EvenimenteVizita in Romania a domnului William D. Magwood IV, Director General al Agentiei pentru Energie Nucleara (NEA) din cadrul Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD)

Vizita in Romania a domnului William D. Magwood IV, Director General al Agentiei pentru Energie Nucleara (NEA) din cadrul Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD)

Presedintele Agentiei Nucleare si pentru Deseuri Radioactve (ANDR) Horia Grama impreuna cu domnul William D. Magwood IV, Director General al Agentiei pentru Energie Nucleara (NEA) din cadrul Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD) s-au intalnit cu reprezentantii Universitatii din Pitesti, Facultatea de Stiinte, Educatie Fizica si Informatica, Departamentul Ingineria Mediului si Stiinte Ingineresti Aplicate, specializarea Energetica si Tehnologii Nucleare.
In cadrul acestei intalniri s-au discutat oportunitati de colaborare între studenti, profesori cu Universități de profil din străinătate prin intermediul NEA.