AnunțuriAgenția Nucleara si pentru Deșeuri Radioactive (ANDR) anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru Strategia Națională de Dezvoltare a Domeniului Nuclear (SNDDN) și a Programului Nuclear Național (PNN) si declanșarea etapei de încadrare.

Agenția Nucleara si pentru Deșeuri Radioactive (ANDR) anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru Strategia Națională de Dezvoltare a Domeniului Nuclear (SNDDN) și a Programului Nuclear Național (PNN) si declanșarea etapei de încadrare.

 

Agenția Nucleara si pentru Deșeuri Radioactive (ANDR) având sediul in Strada I.D. Mendeleev, nr 21-25, sector 1, Bucuresti, titular al planului/programului Strategia Națională de Dezvoltare a Domeniului Nuclear (SNDDN) și a Programului Nuclear Național (PNN) anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru Strategia și programul menționat si declanșarea etapei de încadrare.”

SNDDN_oct 2022

PROGRAMUL NUCLEAR NATIONAL V5 2022 PENTRU NOTIFICARE MEDIU 20 oct 2022

Primul_anunt_ziarRomaniaLibera_26.10.2022

Anunt 2 Romania Libera