EvenimenteZIUA INDUSTRIEI NUCLEARE DIN ROMANIA 2021

ZIUA INDUSTRIEI NUCLEARE DIN ROMANIA 2021

ZIUA INDUSTRIEI NUCLEARE DIN ROMANIA 2021

 

Agenția Nucleară și pentru Deșeuri Radioactive (ANDR) din România, în conformitate cu prevederile din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, organizează vineri 22 ianuarie 2021, orele 12:00, în sistem videoconferință, evenimentul public „Ziua Industriei Nucleare din Romania 2021. În cadrul evenimentului, vor fi prezentate activitățile curente ale ANDR, stadiul de implementare a  proiectului național Depozit Final pentru Deșeurile Slab și Mediu Active (DFDSMA), precum și perspectivele anului 2021.

La acest eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai instituțiilor publice, firme de cercetare, proiectare, fabricație echipamente si construcții-montaj din cadrul ROMATOM, asociații profesionale din domeniul energeticii nucleare, organizații civice, precum și orice alte persoane interesate. Evenimentul are ca principal scop promovarea participării românești la realizarea obiectivelor de investiție din sarcina ANDR, în spetă a proiectului de depozitare finală în siguranță a deșeurilor radioactive.

În cazul în care considerati oportună participarea la acest eveniment, va rugăm să ne transmiteți, până joi 21 ianuarie 2021, la adresa de e-mail contact@andr.ro , datele dumneavoastră de contact ( nume, prenume adresă e-mail), pentru a vă putea transmite detaliile de conectare.

 

Agenda Ziua Industriei 2021